maandag 4 februari 2008

Het blijft kwakkelen

De koorts schommelt momenteel tussen de 39,5 en de 40. Door dit beeld is de schimmel waar de artsen aan dachten zo goed als zeker uit te sluiten. Morgen wordt er dus een bronchoscopie gedaan, wat daarna nog zeker 7 dagen op kweek moet staan voor ze er wat zinnigs over kunnen zeggen.

Fret waardeert al het medeleven zeer, al komt dat er niet altijd even duidelijk uit. Ze slaapt ook nog steeds erg veel, afgelopen nacht werd ze wakker gehouden door een piepende pomp, ook niet echt fijn.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

He Broertje,

't blijft tobben zo, maar ik hoop zo dat ze nu snel vinden wat er aan de hand is!
Fret, ik hoop dat je je snel weer een beetje beter voelt! We blijven je mentale steun toesturen en vanuit een zeer koud en nat Brabant een heeeeeele dikke knuffel,

Liefs, Mark en Annella

Anoniem zei

Lieve Marius en Fret,

Zou opluchting zijn als het geen schimmel is. Wel weer heel naar onderzoek voor zussie. Ik ben er in gedachten om 11.00 bij lieverds.

Tot morgen lieve zus,

Ik hou zo ontzettend veel van jou.
Knuffels van ons voor jou en Marius...


Mar

Anoniem zei

Sterkte vandaag!

Kiezels

Anoniem zei

Lief zusje,

Die nare bronchoscopie ook weer achter de rug...
Ik vond het fijn om met je te kunnen kletsen vanmiddag.
Zat je eindelijk rechtop, moest je weer gaan liggen vanwege het slangetje dat het niet goed deed. Grrr...maar wat hield jij je goed in. Ach, je bent zo langzamerhand natuurlijk wel het een en ander ongemak gewend...

Dag meisje

P.S. Thuis voorlezen uit 'De Grijpgrip' van Paul van Loon ging toch iets makkelijker dan uit jouw "Hoe spreek je al die namen uit'-boek!

xxx