zondag 24 februari 2008

Inspiracion

Daar ontbreekt het een beetje aan momenteel. Inspiratie om hier wat te schrijven, inspiratie om de moed er in te houden. Maar toch weer even een klein overzichtje van de afgelopen week.

Afgelopen dinsdag dus op controle in het ziekenhuis geweest. Waardes wit 0.5, rood 4.1 en plaatjes 10. Alle reden tot transfusies dus. Het bloed was er pas on kwart voor vier, en om kwart over 7 zat het er in, aangezien rood niet al te snel mag inlopen. Afgelopen vrijdag weer op controle geweest, wit 0.6, rood 5.1 en plaatjes 15. Nog niet om over naar huis te schrijven dus.

Afgelopen vrijdag ook nog maar de spontane kokhalsneigingen ter sprake gebracht, aangezien dit nu ook al een paar keer tot werkelijk braken heeft geleid. Aangezien het iets neurologisch zou kunnen zijn (het wordt niet voorafgegaan door misselijkheid oid) mochten we even naar de eerste hulp om even met een neuroloog te praten. Die heeft alle gebruikelijke tests gedaan, en wou toch graag een MRI-scan van de hersenen doen. Die staat dus gepland voor donderdag de 28e. As dinsdag op bezoek bij Dr. Y. aangezien S. er die week niet is. Eens kijken of die waardes nu eindelijk eens omhoog willen...

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai lief,

Goeiemorgen. 't ZONNETJE schijnt. Hopelijk bij jullie ook, zodat je in jouw slaapkamer er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Tot heel snel, lieve zus
Hvj, Mar

Unknown zei

ondanks dat jullie niet veel schrijven...
blijven we hopen, duimen, en meeleven!

Anoniem zei

Denken aan jullie!

Kiezels

Anoniem zei

Lief zusje,

Veel sterkte in het ziekenhuis vandaag. Ik denk aan je en bel je vanmiddag even (en als je wilt kom ik naar je toe... boodschapjes en/of koken?)

Cyberkus....komt ie....woeiiiii...X

Anoniem zei

He lieffies,

Hoop dat het vandaag weer wat beter gaat en dat de waardes weer stijgen!
Veel liefs uit Brabant
Mark en Annella

Anoniem zei

He daar

Deze dag is alweer op de helft, hoop voor jullie dat de ziekenhuisdag zeker voorbij de helft zal zijn als ik dit schrijf.
Denk aan jullie en houd moed.

Heel veeeeel liefs uit Nijkerk

Anoniem zei

Weer een lange ziekenhuisdag, lage waardes, vervelende berichten. Weer heel veel mensen die ontzettend van je houden. Ik ben er één van.
dag zus,

kus
Mitzy

Anoniem zei

Lieve jullie,

We denken aan jullie en wensen jullie zoooooooveel sterkte en liefs toe, dat je denkt "Zo, da's veel!" Echt veel dus!

Wij zitten dit weekend in het woeste wilde...noorden, nog Groningse wensen die mee terug sjouw-baar zijn? Ow ja, er liggen hier ook al 3 smurfen op Fret te wachten...

Kus!

Andrew&Evje

Anoniem zei

Tja, niet veel te zeggen eigenlijk.
Wilde ff laten weten dat ik aan jullie denk.
Liefs.
Leon10

Anoniem zei

Echt vervelend dat het allemaal niet zo opschiet. Flink door blijven bijten dan maar! Ik wens jullie heel veel sterkte
Groet
Jorrit

Anoniem zei

Hai lieve Fret en Marius,

Wel of niet vanavond bij jullie. Onduidelijk was niet bedoeld. Sorry!!

Misschien morgen?.
Weet dat ik er voor jullie ben.

Liefs, Joel, Miek en Mar

Anoniem zei

Hai Fred,

Is de MRI nog doorgegaan gisteren ?

Veel liefs xx Patricia

Anoniem zei

Frederique en Marius,

Weliswaar schrjf ik (te) weinig, maar ik denk wel heel veel aan jullie en degenen die jullie lief zijn. Veel warme groeten, Katinka.

Anoniem zei

Groeten van Arno. Ik hoop dat de waardes beter worden, anders moet je het voorlopig met transfusies doen. Het kan best nog wel een week duren voor ze omhoog gaan, als je per dag gaat afwachten of het omhoog gaat word je helemaal gek. Volgende week ben je ruim twee maanden verder en blijf omhoog kijken. Er zullen best nog wel veel transfusies komen maar als je het daarmee provisorisch redt is het even niet anders.