donderdag 1 november 2007

Juj!

Vanmorgen na het wassen kwam ik dokter L. tegen op de gang. Die wist me te vertellen dat de informatie over een potentiële donor niet officieel was, maar toevallig bij haar bekend was omdat ze wat mensen in Leiden kent. Om Fret toen een opkikker tegeven heeft ze het haar toen verteld, verder informatie komt rechtstreeks uit Leiden.

Vandaag werd ook bevestigd dat de witte bloedcellen aan het stijgen zijn! Die worden natuurlijk gelijk opgebruikt, dus het gaat erg langzaam. Maar dat er stijging is, is alleen maar goed natuurlijk. Verder verrekt Fret van de pijn in haar rug door het lange liggen, daar heeft ze vanmorgen morfine voor gekregen. De fysiotherapeut die daarvoor langs kwam had de geweldige tip om af en toe op de rand van het bed te gaan zitten, dat zou helpen. Kwam ze dus ook niet veel verder mee.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

He daar!!

Fijn om te horen en te lezen dat het langzaamaan weer wat beter gaat. Super dat de witte bloedcellen weer groeien, nog even en dat kun je weer lekker op je eigen bankje zitten Fret. Nu wens ik jullie een fijne nacht met niet zoveel pijn en ongestoorde nachtrust door wie of wat dan ook.
Slaap lekker allebei.

Kus van ons uit Nijkerk.

Anoniem zei

Hoi jullie,

geweldig om te lezen dat de witte bloedcellen weer omhoog gaan. Dus nog een beetje geduld en jullie zitten weer samen thuis en genieten van goed eten.

Groetjes uit Eynatten

Sandra

Anoniem zei

He hoi,
Ik ben blij te horen dat de witte bloedcelletjes weer in aantocht zijn. Gewoon volhouden dus!
Groetjes
Jorrit en Marije

Anoniem zei

Het klinkt weer iets positiever, gelukkig, ben blij dat jullie weer aan het beteren zijn. Nu de hoogte in! Zet hem op WIT, zwart is het lang genoeg geweest.

xxCarla

Anoniem zei

Lief zusje,

Je komt er weer bovenop, he? Jeetje, wat ben je sterk!
B I K K E L !!!!!!!!!
(gek woord, eigenlijk)
Tot snel,
kus
x

Anoniem zei

lieve Fret en marius,

Fijn om te horen dat de bloedcelletjes meewerken.
Blijf volhouden he!

dikke knuffel, Natasja

Anoniem zei

lieve Fret en marius,

Fijn om te horen dat de bloedcelletjes meewerken.
Blijf volhouden he!

dikke knuffel, Natasja

Anoniem zei

Wauw, wat ben jij geweldig! Wie weet heeft massage een ietsiepietsie gedaan voor je rug en verder de diazepam als vervanger voor de morfine. Tot maandag liefie.

Mitzy