maandag 29 oktober 2007

Meer van het zelfde

Vanmorgen in het ziekenhuis geweest en even met dokter L. gesproken, die heeft deze week dagdienst blijkbaar.

Uit de scopie van afgelopen vrijdag hadden ze op dat moment nog geen resultaten. Fret krijgt nu dus een zo breed mogelijk programma aan antibiotica, om zo zowel een eventuele bacterie als schimmel aan te pakken. Heb Dokter L. op dat moment ook gevraagd mij even te bellen op het moment dat ze iets meer wist van de scopie.

Vanmiddag om half 5 ging inderdaad de telefoon. Helaas is uit de snelle kleuring niets gekomen, dat wil niet zeggen dat het datgene wat ze daarmee zochten niet is, maar ze weten het ook niet zeker. We moeten nu de gewone kweekjes afwachten, en dat kan nog een dag of wat duren. De onzekerheid begint iig al aardig te vreten, vandaag of morgen ga ik tegen de verkeerde uit m'n dak om nix. Mocht het 1 van de lezers alhier zijn, bij voorbaat mijn excuses daarvoor.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He Broertje,

laat de moed niet zakken! ook hier komt weer een eind aan, maar 't is wel heel frustrerend als ze je nog steeds niet kunnen vertellen.
hou vol en als je iemand de huid vol wilt schelden, bel dan maar!

veel sterkte, voor jou en voor Fred, in gedachten bij jullie!

liefs,

Annella

Anoniem zei

Hey Marius en Frederique,

Klote dat het zo lang moet duren met die kweekjes. Ik spreek helaas uit ervaring (labwerk) dat het nu eenmaal duurt zolang het duurt.

Hoop natuurlijk op de meest gunstige uitslag en dat ze er snel weer bovenop is. Hou vol!

Roy